De voordelen van een smartphonehoesje

Als je de trotse eigenaar bent geworden van een super-de-luxe smartphone, dan denk je niet direct aan de aanschaf van een telefoonhoesje. Toch doe je er verstandig aan om dit wel te doen! Een mobiel hoesje hoeft helemaal niet veel te kosten, biedt de benodigde bescherming en kan jouw telefoon nog exclusiever maken. In dit artikel gaan we dieper in op wat de voordelen van een smartphonehoesje zijn.

Bescherming

We hoeven er geen doekjes om te winden: een telefoonhoesje wordt in eerste instantie aangeschaft om je smartphone te beschermen. Zo kan jouw smartphone vroegtijdig het lootje leggen door waterschade of door een doffe klap op de vloer. Reken op hoge reparatiekosten of in het slechtste geval zelfs een telefoon die total loss wordt verklaard. De oplossing is simpel: koop een deugdelijk Apple iPhone 12 hoesje of een telefoonhoesje voor jouw telefoonmodel, zodat jouw smartphone ineens wél tegen een stootje kan.

Casimoda hoesjes zijn hipper dan hip

Dat het oog ook wel wat wil, bewijst Casimoda maar weer eens. Hun telefoonhoesjes gaan als warme broodjes over de toonbank en wij begrijpen waarom. De cases worden door een creatief team in Nederland ontworpen. Ook de productie vindt in Nederland plaats. De collectie telefoonhoesjes van Casimoda is oogstrelend en geïnspireerd op de laatste modetrends. Trends in de mode veranderen vaak, en hun hoesjes dansen met deze trends mee. De collectie bestaat uit de all-time bestsellers, zoals hoesjes met dierenprints en natuurlijk cases met stijlvolle marmerpatronen. Reken daarnaast ook op een wisselend assortiment. Zo weet je zeker dat jouw telefoon er áltijd fashionable uitziet.  

Zorg dat jouw telefoon opvalt in de massa

Een Apple, Samsung of Huawei telefoon op zak? Je bent zeker niet de enige! Dat leidt soms nog wel eens tot hilarische – of ietwat ongemakkelijke – situaties, als je met vrienden een gezellige dag doorbrengt en per ongeluk elkaars telefoons verwisseld. Met een telefoonhoesje in een opvallende kleur, of een gepersonaliseerd hoesje met een foto, zorg je dat je deze situaties voorkomt. Zo kun je met een gerust hart je telefoon ergens neerleggen en vind je hem ook nog is terug. Dat is een win-win situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *