De mooiste stranden van Azië

Chaweng Beach, Koh Samui, Thailand

Chaweng Beach ligt in het oostelijke deel van Koh Samui, een eiland van Thailand. Het is een van de levendigste en meest populaire stranden van het eiland en heeft in veel opzichten veel kenmerken van het eiland Samui zelf. Bekend om het heldere en kalme water, is het lange witte zandstrand goed onderhouden en biedt het veel rust en ontspanning voor reizigers die bereid zijn hun haren te laten zakken. Voor de avonturiers heeft het ook een breed scala aan wateractiviteiten om de spanning op peil te houden.

Coral Beach, Pangkor-eiland, Maleisië

Coral Beach ligt in Pangkor Island, ongeveer 3,5 kilometer van het schiereiland Maleisië. Het is een rustige strandbestemming die zijn oorspronkelijke kenmerken heeft behouden zonder te worden uitgekleed door ruige bars of restaurantketens. Op het informele en zachte zandstrand kunt u heerlijk loungen tijdens een zorgeloze vakantie. Het heldere water is ook een geweldige plek voor watersporten zoals zwemmen, snorkelen, kajakken of jetskiën. Als de tijd het toelaat, blijf dan rondhangen om het spectaculaire uitzicht op de zonsondergang te ervaren waar veel bezoekers dol op zijn. Vergeet ook vooral je strandlaken niet, je kan hier namelijk uren blijven liggen op het strand.

Manza Beach, Okinawa, Japan

Manza Beach is een prachtige strandbestemming in Azië die bekend staat om zijn grote faciliteiten, accommodatie en uitgebreide wateractiviteiten. Gelegen in Okinawa, met uitzicht op de Oost-Chinese Zee, is dit 300 meter lange pittoreske zandstrand met helder blauw water de droom strandvakantie die zoveel te bieden heeft. Het wordt door velen beschouwd als de beste strandbestemming op het schiereiland en heeft met zijn charmante en rustige ligging vele internationale reizigers gelokt

Morjim Beach, Goa, India

Morjim Beach is aangeprezen als het paradijs van de dichter met een prachtige skyline en de thuisbasis van prachtige zonsondergangen. Dit is ook het broedgebied van de bedreigde Olive Ridley zeeschildpad, waardoor het gebied door een hoog niveau van bescherming van het wild onder de Indiase wet behouden is gebleven. Deze prachtige Aziatische strandbestemming staat ook lokaal bekend als “Klein Rusland” omdat het erg populair is onder Russische toeristen. Als gevolg hiervan zijn veel lokale eetgelegenheden en restaurants omgebouwd om naast de Russische keuken ook Goan eten te serveren. Daarnaast biedt Morjim Beach ook een overvloed aan watersportavonturen voor de avonturiers en een goede mix van rustige plekjes voor degenen die de voorkeur geven aan loungen. Als u van plan bent om een duik te nemen in de diepe oceaan, houd dan een oogje in het zeil voor dolfijnen! U bent misschien wel een van de gelukkigen die ze spot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *