De leukste versieringen voor aan de muur

Je hebt veel aandacht besteed aan het inrichten van de kamer, maar er mist nog iets. Iets wat een bepaalde sfeer creëert zonder de kamer te overheersen. Als je dit gevoel hebt moet je gaan voor een muurdecoratie. Om je interieur een mooie finishing touch te geven is een muurdecoratie een must en om jou op gang te helpen hebben wij de leukste muurversieringen op een rijtje gezet.

Persoonlijke muurdecoratie

Persoonlijker is steeds beter en dat geld ook voor muurdecoraties. Zo zijn memoborden, letterborden en pinborden steeds populairder en kan je het personaliseren met jouw lievelingsquote om je te inspireren, aan het lachen te maken of juist een aandenken aan een mooie herinnering. Het kan allemaal!

Een mooie canvas aan de muur

Als je iets makkelijks en moois wilt is een foto op canvas altijd een goede keuze. Canvassen zijn geschikt voor alle soorten foto’s en ze komen in alle lichtomstandigheden goed tot hun recht. Het maakt ook niet uit of je een beginnende fotograaf bent of een professionele, een foto op canvas komt altijd goed uit de verf. Dit komt doordat de inkt een beetje in het doek trek, waardoor kleurvlakken mooi egaal worden en foutjes in de foto minder opvallen.

Een canvas kan je krijgen voor een zeer vriendelijke prijs, waardoor iedereen zo een mooie canvas in zijn kamer kan ophangen. En doordat je je eigen foto’s kan gebruiken is het niet alleen een mooie wanddecoratie, maar ook herinnering van een mooie vakantie, dagje weg of een mooie weekend met vrienden. Dit maakt je kamer net wat mooier, levendiger en persoonlijker.

Ga voor een groot wandobject

Heb je geen mooie foto’s voor een canvas en heb je niet zo’n behoefte aan een schilderij? Dan is een groot wandobject de perfecte tussenweg. Een wandobject zijn losse kaartjes die samen een mooie weergave bieden. De kaartjes zijn makkelijk in elkaar te klikken en zorgen voor een unieke sfeer in jouw kamer. Leuke voorbeelden van een gaaf wandsysteem zijn exotische dieren, landschappen, nostalgische schilderingen of botanische prints. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is er. Dit betekent dat er dus ook genoeg mogelijkheden zijn voor een wandobject dat echt past bij jouw kamer.

Een wandrek of wandplank

Praktisch en sfeervol. Een wandrek of wandplank in jouw kamer is een ontzettend leuk idee. Ze staan niet alleen leuk, maar ook heel efficiënt. Ook kan je hier leuk herinneringen op bewaren, bijvoorbeeld de leuke souvenirs die je tijdens al je reizen hebt verzameld. Zo kan je altijd terugdenken aan de mooie tijden die je toen hebt beleeft en het is een leuk gespreksonderwerp als er visite is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *