De hipste smartphonehoesjes

Iedereen gebruikt ze wel: smartphonehoesjes. Ze zijn ideaal ter bescherming van je fragiele smartphone en kunnen je telefoon er ook nog een heel stuk leuker uit laten zien. Maar voor wie nog meer in een telefoonhoesje zoekt, is hier een lijst van een paar van de meest speciale, unieke hoesjes die er bestaan.

Selfie plakhoesje

Voor de echte selfiekoningingen onder ons is er het selfie plakhoesje. Dit hoesje heeft een statische achterkant, waardoor je je telefoon op bijna elk glad oppervlak kan plakken. Zo kan je uit de perfecte hoek je selfie nemen. Ook ideaal voor groepsselfies, omdat je je smartphone ver van je vandaan kan plakken, zodat iedereen op de foto past. Omdat dit hoesje vast blijft zitten door statische elektriciteit, voelt het op je vingers niet plakkerig aan en zal de plakkracht op den duur ook niet verminderen. 

Hoesje met bewegende glitters

Als je van glitter en glamour houdt, is hoesje vol met glitters voor jou de perfecte keuze! Je hoesje zal iedereen meteen opvallen. En er zijn tegenwoordig zelfs hoesjes met glitters die je heen en weer kan schudden voor een superleuk speels effect op de achterkant van je hoesje. Glitterhartjes, -sterretjes of normale glitters, je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een hoesje van. Iedereen zal ervan versteld zijn! Let er wel op dat deze hoesjes iets dikker zijn dan normale hoesjes, want er zit een laagje water en glitters in.

Houten hoesje

Voor degene die één is met de natuur en bewust bezig is met duurzaamheid, is een hoesje van echt hout perfect. Ja, die bestaan echt! Ze kunnen allerlei soorten hout gemaakt zijn. Van licht eiken tot donker hardhout: voor ieder wat wils. Sommige hoesjes kan je zelfs personaliseren met een leuke tekst, leuk printje of zelfs je eigen naam. Ook leuk om zo’n persoonlijk item cadeau te doen.

Bumper

Voor degene die zijn of haar smartphone goed beschermd wil hebben, maar zo veel mogelijk van het mooie design van zijn of haar mobiel wil laten zien, is een bumper dé ideale oplossing. Dat is een hoesje wat je om de randen van je smartphone doet. Het beschermt de voor- en achterkant van je toestel, voor als je het per ongeluk laat vallen. Het biedt echter niet de meeste bescherming van alle hoesjes, maar is een goede compromis tussen bescherming en zichtbaarheid van het design van je smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *