De 5 beste accessoires voor een unieke look

Iedereen is op zoek naar een eigen look. Een manier om te zeggen wie je bent en waar je voor staat. Door de opkomst van massamode, is het niet meer zo gemakkelijk om door je kledingkeuze een unieke uitstraling te verzorgen. Dit heeft de nadruk meer en meer op je accessoires gelegd. Dat maakt het ook interessant om te kijken welke accessoires jouw aandacht moeten krijgen.

1 De smartphone

Iedereen heeft een telefoon bij zich. De praktische voordelen daarvan zullen dan ook meer dan duidelijk zijn. Dat je juist met je smartphone een accessoire bij je hebt waarmee je kunt uiten wie je bent, is lang niet bij iedereen doorgedrongen. Door bijvoorbeeld voor de juiste smartphonehoesjes te kiezen, kan je zorgen dat je eruit springt. Iedereen ziet direct waar jij voor staat en wie je bent. Dit is wel heel gemakkelijk om je doel te bereiken. 

2 Een ander soort armband

Een armband op zich is al vele jaren een gebruikelijk accessoire om te dragen. Juist door op zoek te gaan naar iets anders dan anderen, kan je zorgen voor een uniek karakter. Bedenk je bijvoorbeeld dat nog niet zo lang geleden de leren armbandjes helemaal nog niet zo in trek waren als nu. De hippe mensen die daarmee voorop liepen, vielen juist op door hun unieke look. Dat kan een armband dus al voor je verzorgen wanneer je op zoek gaat naar unieke modellen.

3 Een sleutelhanger

Soms hoef je het helemaal niet ver te zoeken om uniek te zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van een sleutelhanger. Voor de meeste mensen is dit niet meer dan een gadget om je sleutelbos zwaarder en herkenbaar te maken. In werkelijkheid kan je hier juist heel goed mee laten zien wie je eigenlijk bent. Wil je iets vinden wat niemand anders heeft? Dan moet je dus niet voor de sleutelhangers gaan die je krijgt uitgedeeld op beurzen en events. Je zoekt dan juist naar een model dat je nergens anders vindt, op plekken waar niemand kijkt.

4 Een gepersonaliseerd hoofddeksel

Of een pet of hoed nu tot je kleding behoort, of als accessoire gezien kan worden, blijft natuurlijk een debat. Voor de meeste mensen is het eigenlijk gewoon een accessoire om een bepaalde stijl te benadrukken. Om dus ook echt voor een unieke eigen look te zorgen, kan het wel heel slim zijn om voor een gepersonaliseerd model te gaan. Een uniek ontwerp is altijd beter dan massaproductie en juist met een item als een petje of een vissershoedje kan je alle kanten op. 

5 Een ketting met hanger

De ketting met hanger is de klassieker onder de accessoires waarmee je een unieke look kan neerzetten. De hanger zegt iets over jou. Dat is juist ook de reden waarom je ervoor kiest. Je kan kiezen voor je sterrenbeeld. Je kan ook een naam van iemand die belangrijk is in je leven kiezen. Ook allerlei andere mogelijkheden zijn interessant. Misschien kan je ergens zelf een hanger van maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *