Bijna Moederdag of Vaderdag? Dit wil je kopen!

Wat moet je aan je ouders cadeau geven? Ze hebben ten slotte alles al (uhum jou) en wat ze niet hebben, maar wel willen, dat kopen ze gewoon zelf. Dat gaat hun waarschijnlijk makkelijker af dan dat het jou gaat. Wanneer je ze vraagt of ze nog wensen hebben voor deze speciale dag, luid het vaak als volgt: “ik hoef geen cadeau lieverd, ik wil gewoon een gezellige dag”. We weten allemaal, dat wanneer je zonder cadeau aankomt, ze toch een beetje teleurgesteld zijn. Dus ja, maak dat ontbijtje op bed, drie gangendiner of organiseer een knusse filmavond, maar vergeet dat cadeautje ook niet!

Vaderdag

Het hoeft eigenlijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Het is bijna zomer, en jouw vader werkt vast – zoals de meeste vaders – graag in de tuin. Het gras moet er mooi groen bijliggen en het onkruid wordt bijna dagelijks bijgehouden. Is het tijd voor nieuw tuingereedschap? Jij koopt het voor hem! Is jouw vader niet zo van het tuinieren? Verras hem met kaartjes naar een voetbalwedstrijd, ga samen een bierproeverij doen of koop een prachtig Seiko horloge voor hem. Met deze dingen kan je niet mis gaan! Weet je niet zeker wat je vader mooi vindt? Kies een paar van jouw favoriete horloge heren uit en vraag je moeder om advies!

Moederdag

De mogelijkheden voor vrouwen zijn eindeloos. En dan is een cadeau voor je moeder eigenlijk nóg makkelijker. Zolang je over haar cadeau nadenkt, zit je goed! Denk eens aan een maandelijks abonnement op een Wellness Box. Zo laat je je moeder zien dat ze heel het jaar door belangrijk voor je is. Elke maand wordt ze opnieuw begroet met luxe wellnessproducten, van zijden oogmaskers tot lavendelgeklopte sheaboter. Ze zal zich ontspannen en oh zo geliefd voelen. Hiernaast zit je ook nooit mis met sierraden, kaarsen, kleren of woonaccessoires. Genoeg om uit te kiezen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *