Wit bakelieten schakelaars vierkant

Deze webshops moet je kennen!

Interieur fans opgelet! Als jij graag bezig bent met interieur en design binnenshuis, dan moet je de volgende webshops écht kennen. Waarschijnlijk weet je wel waar je leuke kussentjes en posters kan vinden, maar ik hoop je een beetje te kunnen verrassen met de volgende aanraders.

Mooi deurbeslag

Met deurklinken en wc sloten van Mooi Deurbeslag tover je jouw huis in een keer om tot een modern paradijs. Door al het standaard zilverkleurige of gedateerde deurbeslag in huis te vervangen door mooie moderne klinken en sloten, maak je echt een impact in je huis. Deze winkel biedt een groot assortiment aan deurbeslag. Van klinken en sloten tot scharnieren, maar daarnaast bieden ze nog veel meer interessante producten die jouw huis helemaal af kunnen maken. Ik zou deze webshop zeker even bezoeken en in gedachten houden.

De Oude Deurklink

Om een beetje in dezelfde sfeer te blijven is de volgende aanrader retro deurbeslag van De Oude Deurklink. Zoals ik al zei kan deurbeslag een enorme impact maken in je woning. Als je toch minder fan bent van modern en liever voor de retro look gaat, moet je daarom bij De Oude Deurklink zijn voor al je deurbeslag en meer!

De Oude Schakelaar

Je woning met retro stijl maak je helemaal af met een zwart stopcontact. Of beter, door al het schakelmateriaal te vervangen door zwarte stopcontacten en zwarte schakelaars. Deze vind je bij De Oude Schakelaar. Een supertoffe winkel met alle soorten schakelaars die je maar kan bedenken, maar in een mooie sfeervolle retro stijl. Je hoeft hiervoor geen retro lifestyle te gaan leven want deze sfeervolle stopcontacten komen zelfs in een versie met USB-poorten. Er is zelfs een thermostaat om volledig te matchen bij al het andere schakelmateriaal in de webshop. Zo ben je van alle gemakken voorzien, zonder in te hoeven leveren op stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *