De leukste budget interieur ideeën

De leukste budget interieur ideeën

Het omgooien en aanpassen van je interieur hoeft geen bakken met geld te kosten. Dat bewijzen we graag met dit leuke lijstje aan budget-proof ideeën om je interieur mee aan te passen. Voor een klein bedrag of zelfs gratis kun je al een hoop bereiken in huis.

Nieuwe klinken

Vind je jouw deuren mooi? Misschien heb je er nog nooit zo over na gedacht of denk je dat dit geldverspilling is, maar met mooi deurbeslag met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding kun je je huis een flinke opfrisser geven. Voor een jaren 30 woning of een landelijke of klassieke woonstijl kun je zoeken naar Betaalbare retro deurklinken. Voor een klein bedrag heb je in een keer je hele huis een kleine make-over gegeven. Hoe minder deuren je in huis hebt, hoe goedkoper deze tip is.

Koop tweedehands

Een tip die iedereen al kent is om tweedehands te kopen. Maar de echte tip is dat je niet maar wat moet kopen bij de kringloop omdat het goedkoop is. Zorg dat je een plan hebt. Bedenk het ideale meubel of item wat je daar zou willen scoren en koop alleen iets als het dicht genoeg komt bij wat je in gedachten hebt. Anders geef je geld uit aan iets wat je eigenlijk niet eens wilde. Let niet te veel op de kleur, want daar bestaat verf voor.

Koop hoezen i.p.v. kussentjes

Je kussentjes en kleine accessoires aanpassen is een leuke manier om te variëren in je interieur. Een makkelijke tip om hier te besparen is om kussenhoezen te kopen in plaats van hele kussens.

Verplaats je huidige meubels

De laatste en goedkoopste optie is om gewoon je huidige interieur volledig om te gooien. Verwissel de zithoek met de woonkamer. Zet de bank tegen een andere muur of haal hem van de muur af. Draai de eettafel een kwartslag en zet je bed in een andere hoek van de slaapkamer. Door simpelweg je bestaande meubels te verplaatsen kun je al een heel nieuw interieur creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *