Slippers op maat, voor maximale ondersteuning

Je brengt een zeer groot deel van je leven staand of lopend door. Onze voeten hebben gedurende een mensenleven veel te verduren. De meeste mensen zullen in het dagelijkse leven weinig tot geen problemen ondervinden aan hun bewegingsapparaat, maar helaas geldt dit niet voor iedereen. Weinig beweging en training, aangeboren eigenschappen, blessures of de invloed van leeftijd kunnen je loopcomfort negatief beïnvloeden. Een goede podotherapeut kan verlichting bieden en jou bijvoorbeeld steunzolen aanmeten. Hierdoor loop je veel comfortabeler en in het beste geval ook klachtenvrij. Echter, steunzolen zijn niet voor elke soort schoenen geschikt. Hoe doe je dat bijvoorbeeld in de zomer als het heel warm is en je veel op slippers loopt? Gelukkig is daar iets op gevonden: slippers op maat. Deze zijn gevormd naar jouw voeten waardoor je voeten maximale ondersteuning ervaren.

Jouw inlegzolen zijn de basis

Zeker als je thuis bent, zal je niet continu op schoenen lopen. Mensen brengen ongemerkt veel uren door op blote voeten, in sokken of op slippers. Als je bewegingsproblemen hebt, kan dit na verloop van tijd je klachten verergeren. De slippers op maat, maak ook huisschoenen en sandalen op maat, bieden je een comfortabele en veilige oplossing. Wat verwachten moet je hiervoor doen? Als je onder behandeling bent van een erkende podotherapeut of orthopeed kunnen zij je doorsturen, maar je kunt ook zelf naar een aanmeetpunt gaan. Je voeten en je manier van voortbewegen worden uitgebreid onderzocht met apparatuur waarmee je een digitaal beeld van je voeten krijgt, zo weten ze exact hoe ze de zool op maat moeten maken die jouw voeten ook echt ondersteunt. Door de zool geheel op maat te maken zullen je slippers heerlijk comfortabel worden. De slippers op maat geven je voeten alle steun die ze nodig hebben en worden gemaakt van ecologische leersoorten.

Slippers op maat, comfortabel én trendy

Vroeger hoorde je nog weleens verhalen dat therapeutisch schoeisel wel fijn liep, maar er bepaald niet modieus uit zag. Dit is al heel lang verleden tijd. Fits Footwear is in staat om je persoonlijke zool te verwerken in op maat gemaakte slippers in een grote variëteit aan modellen. Er zijn zowel traditionele modellen voor heren en dames als hippe en trendy slippers in diverse kleuren waarmee je altijd goed voor de dag komt. De slippers op maat worden in Portugal gefabriceerd waardoor je de hightech Nederlandse aanmeettechnieken combineert met echt Portugees vakmanschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *